Futbol sala

El Barça goleja l'Azkar Lugo a domicili i continua amb pas ferm al capdavant de la classificació (1-7)

El Barça Alusport continua amb pas ferm al capdavant de la classificació de la Lliga de futbol sala després de golejar a domicili l'Azkar Lugo per 1 a 7 en el partit que ha tancat la quarta jornada. Els homes de Marc Carmona han estat molt superiors al conjunt gallec i s'han imposat abans d'afrontar aquesta setmana, a Eslovènia, la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup a la recerca del bitllet per a la Final Four.

Actualitzat
El Barça Alusport continua amb pas ferm al capdavant de la classificació de la Lliga de futbol sala després de golejar a domicili l'Azkar Lugo per 1 a 7 en el partit que ha tancat la quarta jornada. Els homes de Marc Carmona han estat molt superiors al conjunt gallec i s'han imposat sense cap problema. Aicardo, per partida doble, Fernandao, Ari, Nakata, Lin i Torras han fet els gols del Barça, i Adrián ha fet el de l'honor per l'Azkar.

El bitllet per a la Final Four, a Esport3

El Barça Alusport juga aquesta setmana a Eslovènia la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup, la Copa d'Europa d'aquest esport. Els homes de Marc Carmona, actuals campions, disputaran des d'aquest dimecres, 10 d'octubre, fins dissabte, 13 d'octubre, una lligueta de tres partits en què necessiten acabar primers per classificar-se per a la Final Four. El Barça ha quedat enquadrat en el grup del campió eslovè, el Litija, amfitrió d'aquesta fase de la competició; del campió croat, l'MKK Split, i del campió de l'Azerbaidjan, l'Araz Naxçivan. Curiosament, aquest últim, el rival més complicat, ja es va creuar en el camí del Barça en la Ronda Elit que els catalans van disputar al Palau Blaugrana.

El canal Esport3 transmetrà els tres partits en directe començant per l'estrena (dimecres, 10 d'octubre, 18.00, Barça-MKK Split), seguint pel segon assalt (dijous, 11 d'octubre, 18.00, Barça-Araz) i tancant la participació amb el duel contra l'equip local (dissabte, 13 d'octubre,20.30, Barça-Litija). Xavier Lorente i Jordi Garcia narraran aquesta segona participació del Barça i també d'un equip català en la màxima competició del futbol sala europeu.

Anar al contingut