El Barça goleja l'Atlètic de Madrid i es proclama campió de la LaLiga Promises per segon any consecutiu (6-1)

L'Infantil B blaugrana s'ha exhibit golejant en la gran final l'Atlètic de Madrid i ha revalidat el títol aconseguit l'any passat. Xavi Planas, autor d'un doblet, ha estat el millor jugador del partit

L'Infantil B del FC Barcelona s'ha proclamat campió de la 21a edició del Torneig Internacional sub-12 de LaLiga Promises, que s'ha disputat a Tenerife. Després d'eliminar el Reial Madrid en semifinals, els blaugranes han golejat en la gran final l'Atlètic de Madrid per un contundent 6 a 1 i han revalidat el títol aconseguit l'any passat.

Xavi Planas ha inaugurat el marcador en una acció de qualitat i potència en el minut 4 i Pol Muñoz, en el 10, ha fet el segon amb un xut creuat. El Barça ha plasmat la seva gran superioritat amb dos gols més abans del descans, el tercer de Jorge San José, en pròpia porta, i el quart de nou obra de Xavi Planas, el millor jugador de la final.

En la segona part, els blaugranes han seguit dominant i han fet dos gols més. El cinquè, de Joao, també en pròpia porta, i el sisè i definitiu de Toni Caravaca. L'Atlètic de Madrid, incapaç d'aturar l'allau ofensiva del Barça, ha pogut marcar el gol de l'honor en l'últim minut amb una diana de Garnacho. Amb aquesta victòria, el Barça suma sis trofeus i iguala el Reial Madrid. Són els dos equips amb més títols en aquesta competició.