Barça

El Barça goleja el Sevilla i s'adjudica la Supercopa després de remuntar al Camp Nou (4-0)

El Barça ja té al sarró el primer títol de la temporada. Els blaugranes han assolit la novena Supercopa d'Espanya de la seva història després de capgirar el 3 a 1 advers de l'anada al Sánchez Pizjuán. En el debut de Sandro Rosell a la llotja del Camp Nou, el Barça n'ha tingut prou amb uns primers 45 minuts sublims per culminar la primera remuntada de l'era Guardiola gràcies a les dianes de Konko en pròpia porta i a un doblet de Messi, que ha tornat a demostrar per què és el millor jugador del món. A la represa, Villa ha pogut debutar davant la seva nova afició i ha buscat amb insistència el gol, però ha participat en la jugada del 4 a 0 definitiu, fet per Messi. "Hat-trick" del crac argentí i vuitè títol amb el tècnic de Santpedor a la banqueta. El Barça, amb nou, ja és el rei en solitari d'aquesta competició.

Actualitzat
Sandro Rosell ha tingut el debut somiat a la llotja presidencial del Camp Nou. El nou president blaugrana ha gaudit des de la seva privilegiada butaca de la primera remuntada de l'era Guardiola, una remuntada que ha servit al Barça per assolir el primer títol de la temporada després de passar per sobre d'un Sevilla desconegut i impotent davant l'allau de joc de l'actual campió de Lliga.

Després del 3 a 1 advers de l'anada al Sánchez Pizjuán, Guardiola ha tret un onze titular de garanties amb cinc dels mundialistes espanyols i sense cap jugador del filial. A més, Ibrahimovic s'ha quedat a la banqueta en un clar missatge al davanter suec que el seu futur com a blaugrana podria tenir les hores comptades.

En una primera part sublim, els blaugranes n'han tingut prou amb 25 minuts màgics per capgirar l'eliminatòria. Després d'un primer avís de Messi, el Barça s'ha avançat amb una mica de fortuna. Pedro ha centrat a l'àrea i Konko, en l'intent de refusar la pilota, ha marcat en la seva pròpia porteria. Els blaugranes han dominat a plaer davant d'un Sevilla impotent i Messi ha fet el segon després de rebre una assistència marca de la casa de Xavi. I amb el Camp Nou completament entregat, de nou Messi, en l'últim minut de la primera part, ha establert el 3 a 0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

"Hat-trick" de Messi

Tan bon punt ha començat la segona part, Messi ha estat a punt de fer el quart. En ple festival blaugrana, l'èxtasi ha arribat a la grada quan Guardiola ha fet entrar Iniesta i Villa, que d'aquesta manera ha debutat amb el Barça. Els dos campions del món, molt motivats, han entrat amb moltes ganes i en una jugada de fantasia, amb esperó inclòs del jugador manxec, el mateix Iniesta ha perdonat el 4 a 0, un gol que si hagués entrat hauria fet la volta al món.

Antonio Álvarez ha buscat la reacció del seu equip amb l'entrada de Perotti i Luis Fabiano, però el Sevilla gairebé no s'ha apropat amb perill a la porteria de Valdés. I mentre Villa ha buscat amb insistència el seu primer gol com a blaugrana, en l'últim minut Messi ha tancat el festival fent un "hat-trick" per establir el definitiu 4 a 0. En una nit rodona, el públic del Camp Nou ha gaudit amb una golejada incontestable i que ha acabat amb el capità Puyol aixecant el trofeu que acredita el Barça com a campió de la Supercopa. Una imatge que els barcelonistes esperen que es repeteixi moltes vegades més aquesta temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut