El Barça goleja el Manchester City i és líder del seu grup a la Champions juvenil (4-1)

Plàcida victòria del Barça contra el Manchester City a la Lliga de Campions juvenil. L'equip d'Òscar Garcia es va imposar per 4 a 1 als anglesos en un partit disputat al Miniestadi. La primera meitat del partit va tenir com a gran protagonista Sandro Ramírez, que va inaugurar el marcador al minut 25. Abans del descans, el davanter canari marcava el 2 a 0 i encarrilava la victòria catalana. I a la segona part, dos gols més del Barça. El 3 a 0 el va fer Sainz-Maza amb un espectacular llançament de falta, al minut 69. I Gustavo Ledes va aconseguir el 4 a 0. El City, per mitjà de Hiwula, va poder marcar el gol de l'honor a cinc minuts del final. Amb aquesta victòria, el Barça es manté al capdavant del grup 1 d'aquesta Champions juvenil.