Entrerríos ha estat el màxim anotador blaugrana. (FOTO: Víctor Salgado, FCB)
Handbol

El Barça goleja amb facilitat el Guadalajara (31-41) i continua imbatut a la Lliga Asobal

Els blaugranes han sentenciat en el duel en la segona meitat, després d'arribar al descans amb un avantatge mínim (20-21)

El conjunt de Xavi Pascual ha sumat la tretzena victòria en 13 partits a la Lliga amb un triomf a la pista del Guadalajara per 31 a 41. El duel ha estat un intercanvi de cops constant en la primera meitat. Al descans, el Barça només dominava d'un gol (20-21), però, en els primers minuts del segon temps, els blaugrana han imposat la seva superioritat i la seva amplitud de banqueta per encarrilar el matx amb un parcial d'1 a 6.

Raúl Entrerríos, amb sis gols, i Karabatic, amb cinc, han estat els jugadors més destacats del costat blaugrana, mentre que les cinc dianes de Bozalongo han estat el millor registre dels castellans. Amb aquest resultat, el Barça continua dominant amb mà de ferro la Lliga Asobal: té 26 punts i cinc de marge sobre el segon classificat, el Fraikin Granollers. El conjunt vallesà rep aquest divendres el Benidorm, que ocupa la quarta plaça a la taula.