Barça

El Barça gira full a l'empat davant el Vila-real i comença a preparar el duel de Copa amb el Sevilla

El Barça ja pensa en la Copa. Després de l'empat contra el Vila-real, aquest dimarts, al Camp Nou, juga contra el Sevilla en els vuitens de final. Aquest diumenge, Leo Messi -que dissabte va arribar a Barcelona, després de passar el Cap d'Any a l'Argentina- ha estat la gran novetat en l'entrenament de l'equip. També Jonathan dos Santos, que es va estrenar en la Lliga, continua a les ordres de Guardiola. Ha estat una suau sessió a la ciutat esportiva, pensant ja en el duel amb el Sevilla, que tindrà les baixes d'Adriano i Squillaci. Pinto serà, un cop més, el porter titular a la Copa.

Actualitzat
No és temps per al desànim ni el pessimisme -l'empat a casa amb el Vila-real no ho justifica-, però tampoc ho és per a la displicència. El Barça afronta un mes de gener força complicat amb un triple enfrontament amb el Sevilla i tres compromisos lluny del Camp Nou: a Tenerife, a Valladolid i a Gijón. 

Un calendari que marcarà el futur de l'equip a la Copa del Rei i també a la Lliga. L'1-1 amb el conjunt d'Ernesto Valverde ha posat el liderat en joc i ara tot depèn del paper del Reial Madrid al Reyno de Navarra. Passi el que passi, però, el Barça s'ha de centrar en la seva feina.

Com va dir Guardiola en la roda de premsa posterior al partit amb els de la Plana, el primer empat al Camp Nou ha de servir de lliçó per al futur. L'entrenador de Santpedor vol que els seus homes continuïn amb el mateix esperit que els ha portat a guanyar les sis copes, i amb aquesta mateixa mentalitat, sense relaxaments, ha començat a preparar la visita de dimarts del Sevilla.

Messi s'entrena amb el grup, i Keita marxa a Mali


Iniesta, que ja va disposar de minuts dissabte, i Messi, que ja s'ha entrenat amb el grup i se l'espera com un regal de Reis en el partit d'anada dels vuitens contra el Sevilla, poden ser les grans novetats d'un Barça que intentarà sentenciar al Camp Nou per no haver d'anar al sempre complicat Sánchez Pizjuán amb tota la feina per fer. L'absència principal de la sessió d'aquest diumenge ha estat la de Seydou Keita. El malià s'ha incorporat a la seva selecció per preparar la Copa d'Àfrica, que s'iniciarà el 10 de gener.

Squillaci i Adriano, baixes al Sevilla

El Sevilla afrontarà l'anada dels vuitens de final al Camp Nou amb moltes baixes. Manolo Jiménez només disposa de 14 futbolistes de la primera plantilla després que en el partit de Lliga al Vicente Calderón Squillaci i Adriano acabessin lesionats. El central francès arrossega problemes en un turmell, i el migcampista Adriano es va fer un esquinç. Aquestes dues absències s'uneixen a les de Kanouté i Zokora, que estan disputant la Copa d'Àfrica, mentre que Luis Fabiano, Fazio, Acosta, Javi Varas i De Mul continuen lesionats. A més, Sergio Sánchez és baixa indefinida després que els serveis mèdics del Sevilla li hagin detectat una dolència cardíaca.


NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut