Luis Enrique en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

El Barça, gairebé al límit de despesa salarial, haurà de traspassar si es vol reforçar a l'hivern

Al marge d'inscriure Arda Turan i Aleix Vidal, l'equip blaugrana busca un reforç a la davantera. Però el límit de massa salarial que imposa la UEFA l'obligarà a desprendre's d'algun altre jugador

Actualitzat

El Barça té assegurats dos reforços quan es reobri la possibilitat d'inscriure nous jugadors: Aleix Vidal i Arda Turan, els dos fitxatges que va fer aquest estiu i que encara no han pogut jugar en virtut de la sanció que li va imposar la FIFA, i que el club mira de donar per complerta.

El club també treballa per incorporar algun davanter que pugui complementar el trident de luxe format per Messi, Neymar i Suárez, després de la marxa de Pedro al Chelsea en busca de més minuts. Munir i Sandro són els jugadors encarregats de suplir les figures de l'equip, però amb la lesió de Messi les veus que reclamen algun jugador més fet són creixents.

El Barça està al límit de la despesa salarial que dictamina la UEFA en el codi de l'anomenat "fair play" financer. La massa salarial actual del Barça voreja el 70% del seu pressupost actual, que és el límit que marca l'organisme europeu. Fins al punt que l'única manera d'incorporar algun davanter contrastat passarà per traspassar algun dels jugadors que configuren el planter actual. Douglas o Adriano són els que tenen més números de canviar d'aires si finalment s'opta per reforçar l'atac. O això o afrontar una altra sanció per fer fitxatges, en aquest cas de la UEFA. 

Anar al contingut