Ousmane Dembélé, celebrant un gol amb el Borussia Dortmund (Reuters)
Barça

El Barça fitxa Ousmane Dembélé per 5 anys i 140 milions d'euros incloent variables

El club blaugrana al Borussia de Dortmund pagarà 105 milions d'euros fixos més 35 de variables per emportar-se el jove extrem francès, que serà presentat dilluns

Actualitzat

Ousmane Dembélé ja és jugador del Barça. Les negociacions per l'extrem francès amb el Borussia de Dortmund van arribar a un terme satisfactori aquest dijous a Montecarlo, aprofitant el sorteig de la Lliga de Campions, i aquest divendres el club blaugrana té previst oficialitzar el seu fitxatge.

L'extrem francès, de 20 anys, firmarà per 5 temporades. El Barça pagarà per ell 105 milions d'euros fixos més 35 en conceptes variables de tota mena. Això el converteix en l'operació més cara de la història del Barça i la segona més cara del futbol, just darrere la marxa de Neymar del Barça al París Saint-Germain a canvi dels 222 milions d'euros que reflectia la clàusula de rescissió del seu contracte.

L'arribada de Dembélé es pot interpretar com una conseqüència directa de la marxa de Neymar, ja que el jove talent francès arriba a Barcelona per ocupar el seu lloc. Vertical, amb capacitat de desequilibri i visió de joc, Dembélé no té una gran capacitat anotadora però sí assistent. En la seva única temporada al Borussia Dortmund, el jove normand va marcar 10 gols i va repartir 22 assistències de gol en un total de 50 partits en totes les competicions oficials.

Dembélé té prevista l'arribada a Barcelona durant el cap de setmana i serà presentat dilluns. Serà el quart fitxatge del Barça aquesta temporada després de Deulofeu, Nélson Semedo i Paulinho. I pot no ser l'últim: el Barça confia encara a tancar Philippe Coutinho.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut