Actualitat blaugrana

El Barça fitxa Gabi Milito per quatre temporades i tanca la plantilla

El Barcelona ha tancat aquest dimecres el fitxatge que més li ha costat de concretar: el del defensa Gabi Milito i amb ell es tanca la plantilla de la temporada que ve. Milito jugarà amb la samarreta blaugrana les pròximes quatre temporades, cobrarà dos milions i mig d'euros per any i tindrà una clàusula de rescissió de 90 milions d'euros. El Barça pagarà 17 milions al Saragossa, més 3 i mig de variables en funció dels resultats. El central argentí serà presentat oficialment la setmana que ve, quan torni de la Copa Amèrica.

Actualitzat

Maldecaps per fer alineacions

Un cop tancada la plantilla del Barça per la pròxima temporada, els maldecaps seran per a Frank Rijkaard, a l'hora de confegir l'alineació. Partint de la base que els fitxatges jugarien, una possible alineació podria ser la formada per: Valdés a la porteria, amb una defensa amb Zambrotta, Puyol (quan es recuperi de la lesió), Milito i Abidal; al mig del camp, Rijkaard haurà de pensar molt: podrien ser Touré Yaya i Xavi, juntament amb Ronaldinho, però també hi ha l'opció Iniesta, o Deco. I al davant, podrien haver-hi Messi, Eto'o i Henry.

Seria un equip massa ofensiu? Descompensat, potser? Henry i Eto'o són incompatibles? S'obre el debat, en tot cas. El que està clar és que ara el que cal és buidar el vestidor per evitar que les dificultats de Rijkaard per fer les alineacions siguin encara més grans.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut