André Gomes serà el quart fitxatge del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça anuncia un acord amb el València pel fitxatge del migcampista portuguès André Gomes

L'internacional portuguès, que farà 23 anys a finals de juliol, firmarà per cinc temporades i és el quart reforç després de les incorporacions de Denis Suárez, Samuel Umtiti i Lucas Digne. Es preveu que André Gomes arribi la setmana que ve a Barcelona, per passar la revisió mèdica, abans d'incoporar-se a l'equip de Luis Enrique

Actualitzat

El FC Barcelona ha tancat el quart fitxatge per a la temporada que ve. Es tracta del migcampista portugués André Gomes, que arriba al club blaugrana procedent del València i que firmarà un contracte per als pròxims cinc anys. Gomes, campió de l'Eurocopa amb Portugal, era una de les peticions de Luis Enrique, segons ja va avançar TV3 fa uns mesos.

L'internacional portuguès, que complirà 23 anys a finals de juliol, també havia sonat com a possible reforç del Reial Madrid, reforçarà el mig del camp del Barça, que pagarà de traspàs 35 milions d'euros fixes més 20 en variables, una quantitat inferior a la clàusula de rescissió xifrada en 60 milions. En l'operació també podria entrar algun jugador blaugrana com Montoya o Tello que marxaria cedit al València.

André Gomes és el quart fitxatge del Barça per a la pròxima temporada després de les incorporacions de Denis Suárez, Samuel Umtiti i Lucas Digne. La pròxima setmana el jugador signarà contracte i serà presentat de forma oficial com a nou jugador blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut