Barça

El Barça firma el pitjor inici de Lliga des de la temporada 2003-04

El conjunt de Luis Enrique ja ha deixat escapar 10 punts, set dels quals al Camp Nou, en les 12 primeres jornades del campionat

Actualitzat

El FC Barcelona no ha fet un bon inici de Lliga i després de cedir un empat contra el Màlaga, el conjunt de Luis Enrique ja ha deixat escapar 10 punts, set dels quals al Camp Nou. L'equip blaugrana no firmava una arrencada de campionat tan negativa des de la temporada 2003-04.

Després de les 12 primeres jornades de Lliga, el Barça ha sumat un total de 26 punts. No acumulava una xifra tan baixa des de fa 13 anys, quan l'equip que dirigia Frank Rijkaard només havia sumat 24 punts en les mateixes jornades disputades.

Aquella temporada, la primera de Joan Laporta com a president blaugrana, el València de Rafa Benítez es va proclamar campió amb 77 punts i el Barça es va refer del mal inici i va acabar subcampió a cinc punts del líder després de fer una gran segona volta.

Amb l'inesperat empat contra el Màlaga al Camp Nou i la victòria del Reial Madrid al Calderón en el derbi madrileny, el Barça ja és a quatre punts dels blancs a la classificació i no pot tenir més ensopegades si no vol veure com el conjunt de Zidane s'escapa encara més en la lluita pel títol. Precisament els dos pròxims partits dels blaugranes seran clau per al desenllaç del campionat, complicada visita a Anoeta i clàssic al Camp Nou.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut