La comitiva del Barça moments abans de volar (FCB Femení)
Futbol

El Barça femení viatja a Malmö per disputar l'anada dels quarts de final de la Champions

Les jugadores blaugranes s'enfronten aquest dimecres al Rosengard amb la il·lusió d'obtenir un resultat positiu per superar per primera vegada els quarts de final de la Champions

Actualitzat

El Barça ha viatjat aquest dimarts cap a Malmö, on aquest dimecres (19.00) disputa l'anada dels quarts de final de la Champions. Davant tindrà el Rosengard, que compta amb una de les millors jugadores del món dels últims anys, la brasilera Marta Vieira da Silva. Marta, que actualment té 31 anys, va guanyar la Pilota d'Or de la FIFA en cinc ocasions entre el 2006 i el 2010.  

Tant el tècnic Xavi Llorens com les jugadores del Barça confien a obtenir un bon resultat en l'anada per poder resoldre l'eliminatòria en el partit de  tornada, que es jugarà dimecres que ve, 29 de març, al Miniestadi. La davantera Andressa Alves confessava que l'equip viatja amb una confiança extrema en elles mateixes. Igual que Sandra Paños, que veu que és possible passar l'eliminatòria. "Sabem que serà dur, però hem d'intentar marcar algun gol allà per poder definir l'eliminatòria a casa amb l'afició", ha comentat la portera blaugrana. 

 

 

 

 

Anar al contingut