El Barça femení torna a superar el Twente i certifica la classificació per als quarts de final de la Champions (1-0)

Les blaugranes, que ja s'havien imposat a l'anada per 0-1, han sentenciat l'eliminatòria amb un gol d'Olga Garcia en un Miniestadi amb més de 3.000 espectadors, una xifra rècord d'assistència

David CarballoActualitzat

El Barça femení tornarà a estar entre els vuit millors equips d'Europa. El conjunt de Xavi Llorens ha certificat la classificació per als quarts de final de la Champions femenina després de superar el Twente holandès en el partit de tornada per 1-0 gràcies a un solitari gol d'Olga Garcia.

Les blaugranes, que ja s'havien imposat a l'anada per idèntic resultat, han sentenciat l'eliminatòria en un Miniestadi amb més de 3.000 espectadors, una xifra rècord d'assistència en un matx femení, i amb la presència del president Josep Maria Bartomeu a la llotja.

El Barça ha portat la iniciativa i Anne Bergara, amb un cop de cap a la sortida d'un córner, ha pogut inaugurar el marcador. En el minut 24, una gran jugada d'Alexia Putellas per la banda dreta l'ha acabat rematant al fons de la xarxa Olga Garcia, que també va marcar a l'anada a Holanda.

Esvaïda l'opció d'una pròrroga, les holandeses necessitaven dos gols per capgirar l'eliminatòria, però les blaugranes sempre han tingut el duel sota control. En la represa, el Barça ha desaprofitat alguna ocasió per fer la sentència definitiva, la més clara un xut des de gairebé el mig del camp de Melanie Serrano que s'ha estavellat al pal.

Tot i la insistència del Twente en els minuts finals, el Barça ha mantingut la seva porteria a zero després de 180 minuts i ha aconseguit la classificació per als quarts de final de la màxima competició europea.