Les blaugrana celebren el gol que ha sentenciat el seu pas a la final de la Copa de la Reina. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Les blaugrana celebren el gol que ha sentenciat el seu pas a la final de la Copa de la Reina. (Foto: www.fcbarcelona.cat).
Futbol

El Barça femení supera el Rayo (0-1) i disputarà la final de la Copa de la Reina contra l'Athletic

El Barça femení s'ha classificat per la final de la Copa de la Reina en superar el Rayo Vallecano a la tornada de les semifinals (0-1). Les noies de Xavi Llorens partien amb un avantatge de 2 a 1 que Marta Corredera, de vaselina, ha augmentat. Les blaugrana s'enfrontaran a la final per revalidar el títol amb l'Athletic Club.

Actualitzat

El Femení A del F. C. Barcelona ha guanyat al Rayo per 0-1 i s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina a Ceuta del 22 de juny. Allà intentarà revalidar el títol davant l'Athletic Club, que ha vençut al Llevant (0-2) després d'empatar a zero a l'anada. Serà una final inèdita, ja que basques i catalanes no s'han enfrontat mai en la lluita final pel títol de Copa de la Reina.

Les noies de Xavi Llorens ja havien vençut per 2-1 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i arribaven a l'enfrontament amb un avantatge que havien d'aprofitar. Però la victòria no ha estat gens fàcil. El Rayo a sortit a per totes, buscant un gol a la contra que forcés la pròrroga. Les madrilenyes han tingut el domini del joc, amb més arribades a porteria que no pas les blaugranes. Tot i això, les catalanes no s'han relaxat i s'han tancat defensivament amb una gran pressió. Al minut 76, Marta Corredera ha anotat amb una vaselina el gol que ha sentenciat la classificació a la final de la Copa de la Reina a les blaugranes.

Anar al contingut