Les jugadores del Barça s'han classificat per als quarts de final de la Champions després de superar el Twente (@FCBfemeni)
Futbol femení

El Barça femení segella la classificació per als quarts de final de Women Champions League davant del Twente holandès (0-4)

En el partit d'anada, les blaugranes ja van guanyar per 1-0

Oriol LlachActualitzat

El primer equip del FC Barcelona femení s'esperava trobar un Twente molt combatiu i és que l'eliminatòria dels vuitens de final de la Women Champions League estava molt oberta després de l'1-0 en el partit d'anada, disputat al Miniestadi. A l'hora de la veritat, però, les holandeses només han tingut opcions de capgirar el marcador en el primer quart d'hora.

Les blaugranes han sortit al terreny de joc una mica espesses, fet que s'ha traduït en diverses pilotes perdudes i imprecisions en la construcció. Primeres arribades del Twente mentre Xavi Llorens es desesperava a la banqueta. En el primer quart d'hora, Sandra Paños ha hagut de fer dues intervencions de mèrit per evitar el gol del Twente.

El partit, però, ha fet un gir sobtat en el guió i el Barça s'ha posat al davant amb una gran diana de Marta Torrejón rematant de cap una assistència, també de cap, de Ruth Garcia, que esperava, molt ben situada al segon pal, la sortida d'un córner picat per Olga Garcia. Jugada assajada que les blaugranes han sabut executar al mil·límetre.

El segon gol l'ha fet Andressa Alves minuts abans dels descans: centrada llarga de Marta Unzue, Alexia la pica en curt des de dins l'àrea cap a la brasilera, que s'ha desfet de la seva marcadora i ha afusellat Lorsheyd.

A la segona part, amb la classificació a la butxaca, el Barça ha adormit el partit per evitar que les holandeses donessin cap ensurt. Molts tocs de pilota, màxima possessió, amb les noies del Twente intentant plantar cara.

Però les holandeses han acabat abaixant els braços quan el Barça ha fet el tercer: Assistència de Jennifer Hermoso, gran cursa de Kokó pel lateral i centrada mil·limètrica a Bàrbara Latorre que, de cap, ha enviat la pilota a la xarxa.

La ivoriana Kokó encara ha tingut temps per transformar el quart del FC Barcelona en una gran jugada personal, ha tornat a esprintar per la banda, ha retallat davant d'una defensora i ha fet una canonada imparable.

El FC Barcelona femení ja té els dos peus als quarts de final. Objectiu: fer història i passar a semifinals per primer cop a la història.