El Barça femení obté una estèril victòria al camp del Llevant i no pot evitar el títol de l'Atlètic de Madrid

Les blaugranes, que no depenien d'elles mateixes per ser campiones, han fet la seva part de la feina guanyant al camp del Llevant per 0-5, però les "colchoneras" no han fallat i s'han assegurat el títol golejant sense pietat el Saragossa per 1-6

Cristina BusquetsActualitzat

El Barça no ha pogut evitar que l'Atlètic de Madrid hagi revalidat el títol de la lliga femenina de futbol per segona temporada consecutiva. Les blaugranes, que no depenien d'elles mateixes per ser campiones, han fet la seva part de la feina guanyant al camp del Llevant per 0-5, però les "colchoneras" no han fallat i s'han assegurat el títol golejant sense pietat el Saragossa per 1-6.

El Barça ha golejat el Llevant, però la victòria no els ha servit de res a les de Fran Sánchez. Als 18 minuts, Patri Guijarro ha fet el primer gol del partit i Marteens, al 31, ha fet el segon, amb què s'ha arribat al descans. A la segona part, i davant d'un conjunt groguet sense capacitat de reacció, han arribat tres gols més amb què les blaugranes s'han acomiadat de la temporada amb 76 punts.

L'Atlètic goleja a Saragossa

L'Atlètic, amb un punt més, s'ha tornat a proclamar campió de Lliga. El conjunt madrileny depenia d'ell mateix per, amb una victòria, tornar a aixecar el títol de campiones per segon any consecutiu. Les blanc-i-vermelles han guanyat per 1-6 un Saragossa descendit. Dos gols abans dels 10 primers minuts han deixat noquejat el conjunt aragonès. Soni, Sosa, per partida doble, i Esther han estat les golejadores en el segon temps en què Darlene de Sousa, des del punt de penal, ha fet el gol de l'honor.

L'Espanyol, per la seva banda, es va assegurar la permanència la jornada anterior, però ha acabat la temporada en catorzena posició amb una derrota al camp del Granadilla, el quart classificat.