Futbol femení

El Barça femení goleja l'Espanyol i es consolida en el liderat en solitari de la lliga (1-6)

L'equip blaugrana, líder invicte del campionat, no ha tingut cap problema per superar un feble rival que s'enfonsa a la cua de la classificació

El Barça ha golejat sense contemplacions l'Espanyol, en partit de la vuitena jornada de la lliga de primera divisió femenina, per un clar 1 a 6. L'equip blaugrana no ha tingut cap problema per superar un feble rival que ha aconseguit aguantar la porteria a zero durant 15 minuts.

Tres gols de Jenni Hermoso; dos més de Gemma Gili i un altre fet per Bàrbara Latorre, han marcat la gran diferència que hi ha entre el Barça, el líder amb tots els partits que ha jugat guanyats, i l'Espanyol, el cuer, que encara no ha guanyat cap partit i només ha sumat dos punts dels 24. El gol de l'honor de l'Espanyol l'ha fet Brenda, que ha trencat una ratxa d'imbatiblitat del Barça de 809 minuts.