Les jugadores del Barça celebren la victòria al camp de l'Avaldsnes (@FCBfemeni)

El Barça femení goleja l'Avaldsnes noruec en l'anada dels setzens de final de la Champions (0-4)

El conjunt blaugrana s'imposa amb contundència amb gols de Lieke Martens, Duggan, Andressa Alves i Mariona Caldentey i obté un resultat que converteix en un tràmit el partit de tornada.

El Barça femení ha sumat una contundent victòria al camp de l'Avaldsnes de Noruega per 0-4 en l'anada dels setzens de final de la Champions. El conjunt blaugrana ha estat molt superior al seu rival i ha obtingut un resultat que converteix en un tràmit el partit de tornada.

L'holandesa Lieke Martens, escollida millor futbolista d'Europa, ha inaugurat el marcador en el minut 20 i, en la represa, les jugadores de Fran Sánchez han acabat sentenciant amb tres gols més en els últims minuts fets per Duggan, Andressa Alves i Mariona Caldentey.