Futbol femení

El Barça femení empata en l'últim minut amb la Reial Societat (2-2) i l'Athletic retalla distàncies

El segon empat consecutiu en la Lliga del Barça femení, aquesta setmana amb la Reial Societat (2-2) amb un gol en l'últim minut de Míriam, ha permès a l'Athletic escurçar la distància amb les blaugrana a sis punts.

El segon empat consecutiu en la Lliga del Barça femení, aquesta setmana amb la Reial Societat (2-2), ha permès a l'Athletic escurçar la distància amb les blaugrana a sis punts després de la seva victòria contra el Granada (5-0). Un gol en l'últim minut de Míriam ha permès a les jugadores de Xavi Llorens igualar l'enfrontament contra el conjunt donostiarra. Amb un balanç de 14 partits guanyats i 3 d'empatats a la competició, les culers es mantenen com a líders imbatudes de la classificació. Les jugadores del Sant Gabriel han empatat també amb les del Sevilla (1-1) i continuen novenes a la taula.

Pitjors notícies per a la resta d'equips catalans. La derrota de l'Espanyol contra el Llevant (1-0) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque deixa les de Cornellà en la tretzena posició. El desplaçament de les jugadores del Llevant les Planes al camp del Rayo Vayecano s'ha saldat amb una nova derrota de l'equip de Sant Joan Despí (0-1), cuer amb només 9 punts.