Sonia Bermúdez, la blaugrana que ha aconseguit un "hat-trick" contra el Llevant Les Planes. (Foto: Miguel Ruiz - FCB)
Futbol 1a femenina

El Barça femení derrota el Llevant Les Planes i se situa com a líder en solitari (0-3)

El F. C. Barcelona ha aconseguit el liderat en solitari de la Divisió d'Honor femenina de futbol després de guanyar el seu partit contra el Llevant Les Planes (0-3) i de la derrota de les valencianes del Llevant contra l'Athletic de Bilbao (0-4), que baixen fins a la tercera posició.

Actualitzat

Les jugadores del F. C. Barcelona han guanyat en el camp del Llevant Les Planes a Sant Joan Despí (0-3). La protagonista de la jornada ha estat Sonia Bermúdez, que gràcies al seu "hat-trick" ha aconseguit la setena victòria de la temporada per a les blaugranes. El F. C. Barcelona aconsegueix així el liderat en solitari de la Lliga, amb 22 punts, després que les valencianes del Llevant perdessin en el seu partit contra les basques de l'Athletic Club de Bilbao (0-4). Amb aquest derrota, el Llevant s'ha despenjat del coliderat que mantenia amb el Barça i ha baixat fins a la tercera posició, mentre que les basques pugen fins a la segona posició i es mantenen a tan sols un punt de les líders.

Per la seva banda, el Sant Gabriel tampoc ha aconseguit passar de l'empat a 0 en el seu matx contra les cuers de la Lliga, l'Oviedo Moderno, però amb 14 punts es mantenen també en la sisena posició. Finalment, les jugadores de l'Espanyol han sumat els 3 punts en el seu partit contra el Sevilla (2-0) i es col·loquen en la dotzena posició de la classificació.

Anar al contingut