femení del Barça
L'equip femení del Barça comença la preparació de la temporada 2017-18 (FCB)
Futbol

El Barça femení arrenca aquest dilluns sense les dotze internacionals

L'equip comença amb un nou entrenador, Fran Sánchez, i després de l'Europeu d'Holanda presentarà cinc cares noves, comptant el fitxatge de la brasilera Fabiana Simões, que el club tot just ha anunciat

Actualitzat

El nou projecte del FC Barcelona femení de Fran Sánchez, que pren el relleu de Xavi Llorens a la banqueta, començarà a rodar aquest dilluns per preparar la temporada 2017-18, en la qual presentarà quatre cares noves. Aquesta primera presa de contacte es farà encara sense les dotze jugadores internacionals absolutes que han anat a l'Europeu d'Holanda i que s'incorporaran més avançat l'estiu.

L'equip tornarà a la feina amb les proves mèdiques i físiques habituals, que es faran al matí, i, a la tarda, faran el primer entrenament de camp a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Del 7 al 12 d'agost, l'activitat es desplaçarà a la Vall d'en Bas, a la Garrotxa, per a l'estada de pretemporada.

El conjunt blaugrana jugarà el primer amistós, contra l'Olot, el 9 d'agost. Tres dies després, el 12 d'agost, s'enfrontarà a l'AEM Lleida.

El cap de setmana següent disputarà dos partits més a Albi (França), un contra l'Olympique de Marsella i l'altre davant l'equip local, també de la Primera Divisió francesa.

La preparació culminarà amb la disputa de la Copa Catalunya. Divendres 25 s'enfrontaran en semifinals a l'Europa i el guanyador jugarà la final l'endemà passat.

El Barça compta amb cinc cares noves per a la temporada que ve: Elise Bussaglia (procedent del Wolfsburg), Natasa Andonova (PSG), Toni Duggan (Manchester City), Lieke Martens (Rosengard) i l'última, confirmada aquest mateix diumenge, la brasilera Fabiana Simões.

No obstant això, Sánchez no podrà comptar amb la plantilla al complet a l'inici de la pretemporada, ja que la dotzena de jugadores internacionals seleccionades per a l'Europeu s'incorporaran als entrenaments un cop vagin acabant la participació amb les seleccions respectives i, després, els dies de vacances que tinguin.

També s'incorporaran més tard Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, que disputaran l'Europeu sub-19 a Irlanda del Nord. Així que el nou tècnic del Barça reforçarà els entrenaments amb dotze jugadores del filial: Gemma Font, Helena Vaixell, Berta Bou, Laia Codina, Judith Viñas, Anna Torrodà, Laura Martínez, Carla Armengol, Claudia Pina, Teresa Morató, Candela Andújar i Ainhoa Marín.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut