Les jugadores de Xavi Llorens s'han entrenat per preparar el partit contra el Llevant
Futbol femení

El Barça femení afronta amb ànims renovats les semifinals de la Copa de la Reina contra el Llevant

Les jugadors blaugranes es volen treure el mal gust de boca després d'haver deixat escapar el títol de Lliga i classificar-se per a la final eliminant el botxí de l'Athletic Club

Actualitzat

El Barça femení jugarà demà a la tarda a la Ciutat Esportiva contra el Llevant les semifinals de la Copa de la Reina. Les de Xavi Llorens, que han fet l'últim entrenament abans del partit, buscaran un lloc en la final per recuperar un títol que se'ls va escapar l'any passat. La golejada en els quarts de final de la Copa davant la Reial Societat ha fet recuperar l'ànim de les blaugrana, que necessiten treure's el mal gust de boca després d'haver deixat escapar la Lliga.

De totes maneres, les futbolistes del Barça són conscients que les valencianes, tot i acabar quartes en la Lliga, estan en un gran moment de forma després d'haver eliminat les actuals campiones de Lliga, l'Athletic de Bilbao, i superar-les no serà fàcil.

"Estem al final de temporada i cada vegada costa més recuperar la gasolina, però ara ho posarem tot per guanyar aquesta Copa", ha explicat Alexia Putellas. "Les jugadores estan molt motivades. S'acaba una temporada molt llarga i dura, en què l'única cosa negativa ha estat no guanyar la Lliga, però estem il·lusionats i esperançats per repetir el títol de Copa", ha assegurat Llorens.

Anar al contingut