El mosaic que farà el Barça a la final de la Copa del Rei (@FCBarelona_cat)
Barça

El Barça farà un "tifo" a la final de Copa dedicat a Manuel Vázquez Montalbán

El club mostrarà un mosaic al Wanda Metropolitano amb el lema "Barça, Barça, Barça" amb la senyera i els colors blaugrana

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat durant l'acte de presentació del llibre "Manuel Vázquez Montalbán. Barça, cultura i esport" que el club mostrarà un mosaic durant la final de Copa del Rei al Wanda Metropolitano amb el lema "Barça, Barça, Barça" amb la senyera i els colors blaugrana. El missatge del "tifo" del Barça és el mateix títol del cèlebre article que va escriure Vázquez Montalbán al 1969.

El màxim dirigent del Barça ha demanat respecte a la llibertat d'expressió i ha insistit que la situació que viu Catalunya només es pot solucionar de forma política i a través del diàleg.

"Sempre hem demanat que es respectin els símbols identitaris, de la mateixa manera que ens agrada es respectin els nostres. Vull pensar que quan, de manera majoritària, la nostra afició s'ha expressat xiulant, no ho ha fet per menystenir cap símbol, sinó en protesta per determinades actituds contra el poble de Catalunya en els darrers anys."

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
Anar al contingut