Josep Vives, portaveu del Barça
Josep Vives, portaveu del Barça
Barça

El Barça farà la gira de pretemporada de l'any que ve al Japó i a la Xina

El portaveu del club, Josep Vives, ha comparegut en roda de premsa i ha parlat sobre diversos temes de l'actualitat blaugrana

Actualitzat

El portaveu de la junta directiva del FC Barelona, Josep Vives, ha comparegut en roda de premsa i ha anunciat una de les decisions més destacades que s'han pres en la darrera reunió i és que el club blaugrana farà la gira de pretemporada de l'any que ve en terres asiàtiques. Concretament visitaran el Japó i la Xina, que són "dos mercats estratègics del Club" sobretot des de que Rakuten és el patrocinador del Barça. Ara bé, el mateix Vives ha reconegut que, avui per avui, no hi ha rivals a l'agenda per jugar els tradicionals partits amistosos.

A continuació, Josep Vives, ha donat resposta a diverses qüestions que formen part de l'actualitat blaugrana. Sobre el suport públic qe Ronaldinho ha donat al candidat d'extrema dreta a la presidència del Brasil, Jair Bolsonaro, Vives mostra públicament el rebuig del Barça cap a les idees que propugna però també subratlla que des del Club només valoraran el crac pels mèrits esportius de moment. El Barça seguirà de prop i reaccionarà a possibles fets que puguin afectar a la imatge del club:

"Des del FC Barcelona defensem valors democràtics que no coincideixen amb el seu discurs i no compartim en absolut les seves idees. També hem de dir que Ronaldinho ha canviat la història del club i ens mereix tot el respecte la seva llibertat d'expressió i d'idees. Parlar de Ronaldinho, al Barça, és parlar de somriures i de tantes alegries que ens ha donat. Observarem a partir d'ara com evoluciona tot plegat i el club reaccionarà en conseqüència"

 

Possibles fitxatges en el mercat d'hivern

Amb les baixes d'Umtiti i Vermaelen, el Barça es queda minvat d'efectius amb la posició de central amb només Piqué i Lenglet. Davant d'això, el debat sobre si cal reforçar-se en el proper mercat d'hivern, Josep Vives apel·la a les decisions de Pep Segura.

"Quan es lesionen jugadors importants és un problema. Els volem a tots pels compromisos importants que en el Barça són tots. Aquesta qüestió no està a sobre de la taula de la junta directiva però un club com el Barça està obligat a seguir els jugadors que destaquen a tot el món"

 

El possible final del patrocini de seccions de Lassa

Segons ha anunciat Palco23, la marca de pneumàtics turca no té intenció de renovar el contracte que esponsoritza el primer equip de bàsquet, el d'handbol, el d'hoquei patins i el de futbol sala:

"Sabem que avui és el nostre patrocinador de les seccions professionals i estem molt contents. Caldrà veure què passa a partir del 30 de juny. El que passi ja ho explicarem"

 

Retirada de la samarreta d'Urdangarín que està penjada al Palau Blaugrana

"Aquesta qüestió no està a sobre de la taula per a l'Assemblea de Compromissaris perquè no ha rebut el suport necessari segons contemplen els estatuts"

 

Arda Turan i l'incident que ha protagonitzat en una discoteca d'Istanbul

"No ens agrada sentir aquestes notícies. Ens uneixen llaços d'amistat pel seu passat amb nosaltres però no comentarem res sobre aquest incident"

 

Canvis en el seient lliure

El portaveu de la junta directiva del Barça ha anunciat millores en el programa del seient lliure en qüestió d'incentius. Concretament, el cobrament per partit alliberat estarà vinculat al preu de venda al públic de la localitat, i no al preu pagat per l'abonament. L'abonat cobrarà el 50% del preu, un cop restat l'IVA i les despeses de gestió. A banda, també se simplifica el model, eliminant la ponderació diferenciada entre la primera i la segona volta de la temporada.

"Qualsevol decisió és perfectible. Creiem que hi ha aspectes que han funcionat molt bé i d'altres que es poden perfeccionar"

ARXIVAT A:
BrasilJair Bolsonaro
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut