Barça

El Barça fa una sessió de recuperació després de la golejada, amb la presència de Jeffren

Jeffren Suárez ha tornat al treball amb els seus companys després de patir una estrebada muscular dimarts passat i aviat podria rebre l'alta mèdica per estar disponible per a Guardiola. El conjunt blaugrana s'ha entrenat aquest dilluns a la ciutat esportiva, on ha prevalgut la feina de recuperació per a tots els jugadors titulars que van participar diumenge en la nova golejada que va endossar l'equip català, aquesta vegada per 5-0 contra la Reial Societat. L'equip ha fet la sessió acompanyat de sis jugadors del filial, i dimarts gaudirà d'un dia de descans, per tornar al treball i iniciar dimecres a les 17.30 hores la preparació del derbi contra l'Espanyol, que es disputarà dissabte a Cornellà-el Prat.

Actualitzat
Aquesta sessió de dimecres serà l'única vespertina de la setmana, ja que dijous i divendres els barcelonistes s'entrenaran a les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva. El mateix dia del partit contra l'Espanyol, el Barça durà a terme l'habitual sessió al Camp Nou (11.30 hores) i, després del derbi a Cornellà, diumenge el tècnic blaugrana ha programat una nova jornada de treball a Sant Joan Despí (11.00 hores).

Dilluns s'espera que el Barcelona celebri l'última sessió física, doncs l'endemà jugarà al Camp Nou contra l'Athletic, l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, en el que serà l'últim partit de l'any per als blaugranes. El 2 de gener, el Barça obrirà l'any contra el Llevant al Camp Nou, en la dissetena jornada de la Lliga, antepenúltima de la primera volta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut