Leo Messi, Luis Suárez i Jordi Alba, en l'entrenament d'aquest divendres (FCBarcelona)
Barça

El Barça fa un entrenament de recuperació l'endemà de classificar-se per a les semifinals de Copa

Davant les baixes d'Iniesta, Busquets i Rafinha, Luis Enrique ha cridat quatre jugadors del filial per completar la sessió amb el primer equip

Actualitzat

El Barça no ha descansat aquest divendres tot i haver eliminat la Reial Societat escassament unes hores abans. I és que l'equip blaugrana té un nou compromís d'aquí a menys de 48 hores: la visita al camp del Betis aquest diumenge (13.00) en partit corresponent a la primera jornada de la segona volta de la Lliga.

L'entrenament, com és habitual després de partit, ha estat de recuperació per als que van jugar contra la Reial Societat. A més, els lesionats Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Rafinha no han pres part en la sessió. Tampoc ha saltat a la gespa Neymar, que s'ha quedat fent treball específic al gimnàs. La participació del brasiler en el partit contra el Betis, però, no està en dubte. 

Davant les absències, Luis Enrique ha cridat a quatre jugadors del filial que han completat la sessió. Abeledo, Mujica, Marlon i Carbonell s'han exercitat amb el primer equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut