Barça

El Barça fa treball de recuperació al gimnàs pensant en el Bayern, amb Busquets i Mascherano al marge del grup

El Barça haurà d'esperar, com a mínim, una jornada més per ser campió de Lliga. Sense temps per descansar després de l'empat a Bilbao, els blaugrana s'han entrenat aquest diumenge al matí per preparar el pròxim compromís contra el Bayern de Munic. Els titulars a San Mamés, més Adriano i Messi, han fet treball de recuperació al gimnàs i fisioteràpia; la resta de la plantilla ha saltat sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Actualitzat
El Barça haurà d'esperar, com a mínim, una jornada més per ser campió de Lliga. Sense temps per descansar després de l'empat a Bilbao, els blaugrana s'han entrenat aquest diumenge al matí per preparar el pròxim compromís contra el Bayern de Munic. Els titulars a San Mamés, més Adriano i Messi, han fet treball de recuperació al gimnàs i fisioteràpia; la resta de la plantilla ha saltat sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. En una sessió passada per aigua, els jugadors del primer equip han estat acompanyats pels futbolistes del filial Joan Àngel Roman, Ie, Gus Ledes i Oier; Sergio Busquets i Javier Mascherano, tots dos lesionats, s'han exercitat al marge del grup.

Messi recupera la forma


A última hora de la nit, la plantilla tornava a Barcelona des de Bilbao amb un punt que l'acosta al títol. Un punt escarransit que n'eren tres a un minut del final. Va ser aleshores quan un gol d'Ander Herrera va tornar a posar en evidència la defensa blaugrana. No va ser un partit brillant, però sí que es va poder veure un altre gol magistral de Leo Messi. L'argentí va començar a la banqueta, però, en sortir per Xavi, va revolucionar el partit i sembla que a poc a poc va recuperant la seva millor versió per intentar el miracle de la remuntada contra el Bayern al Camp Nou, després del contundent 4-0 encaixat a l'Allianz Arena.

El golàs de Messi a San Mamés era el 24è que feia a domicili aquesta temporada, cosa que suposa un nou rècord a la competició. Fins ara, la marca pertanyia a Cristiano Ronaldo, que va fer-ne 23 la temporada passada.

En aquest sentit, Messi també va superar el rècord de jornades marcant a domicili. Ja en suma quinze, i ha superat el registre anterior de Dani Güiza a la temporada 2007-2008, que va veure porta en catorze jornades com a visitant. Aquest curs, Messi només ha deixat de marcar al Sánchez Pizjuán (2-3) i a camp del Saragossa (0-3), on no va jugar per lesió. I encara falten els compromisos al Vicente Calderón i a Cornellà-el Prat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut