Futbol

El Barça fa oficial el traspàs d'Adriano al Besiktas per 600.000 euros més variables

El jugador brasiler deixa el Camp Nou després de sis temporades i setze títols guanyats, entre els quals hi ha les dues últimes Champions blaugranes

Actualitzat

El FC Barcelona ha comunicat oficialment aquest divendres que ha tancat el traspàs d'Adriano Correia al Besiktas JK. L'operació s'ha acordat amb una quantitat de 600.000 euros fixos, amb uns variables que poden arribar als 1,7 milions si el club turc es classifica per a la Lliga de Campions durant els anys de contracte del jugador.

El Barça ha aprofitat per desitjar "molta sort a Adriano en la nova etapa com a futbolista". El brasiler havia iniciat la pretemporada amb el primer equip, però en va marxar per passar la revisió mèdica a Istanbul i no ha format part de l'estada a Birmingham. Recentment, el defensa brasiler havia ampliat el seu contracte amb el Barça fins al juny del 2017.

Adriano posa fi a una etapa de sis temporades al club blaugrana, al qual va arribar procedent del Sevilla. Al Camp Nou ha jugat 189 partits oficials, ha marcat 17 gols i ha guanyat 16 títols: 4 Lligues, 3 Copes del Rei, 2 Lligues de Campions, 2 Supercopes d'Europa, 3 Supercopes d'Espanya i 2 Mundials de Clubs. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut