Futbol

El Barça fa oficial el nomenament de Fran Sánchez com a nou entrenador de l'equip femení de futbol

Josep Vives ha anunciat que Fran Sánchez serà el nou entrenador del Barça femení per a les dues pròximes temporades amb opció a una tercera i Markel Zubizarreta serà el nou mànager esportiu del futbol femení blaugrana

Fran Sánchez agafa el relleu de Xavi Llorens a la banqueta del Barça femení (@FCBfemeni)

Josep Vives, portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, ha fet oficial dos nomenaments en l'organigrama esportiu de l'equip de futbol femení blaugrana. L'endemà de proclamar-se campiones de la Copa de la Reina i posar fi a l'etapa de Xavi Llorens a la banqueta, el club blaugrana ha anunciat que Fran Sánchez serà el nou entrenador del Barça femení per a les dues pròximes temporades amb opció a una tercera.

Nascut a Barcelona el 27 d'octubre del 1977, Fran Sánchez va dirigir durant 15 temporades equips del futbol formatiu barcelonista entre el 1997 i el 2012. Posteriorment va ser director tècnic de la selecció de Bahrain durant dues temporades i també assistent del Maccabi de Tel Aviv.

Markel Zubizarreta, nou mànager esportiu

Vives també ha explicat que Markel Zubizarreta serà el nou mànager esportiu del futbol femení. A les dues darreres temporades, Zubizarreta havia exercit com a responsable de la gestió esportiva dels equips de futbol femenins.