Fran Sánchez agafa el relleu de Xavi Llorens a la banqueta del Barça femení (@FCBfemeni)
Futbol

El Barça fa oficial el nomenament de Fran Sánchez com a nou entrenador de l'equip femení de futbol

Josep Vives ha anunciat que Fran Sánchez serà el nou entrenador del Barça femení per a les dues pròximes temporades amb opció a una tercera i Markel Zubizarreta serà el nou mànager esportiu del futbol femení blaugrana

Actualitzat

Josep Vives, portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, ha fet oficial dos nomenaments en l'organigrama esportiu de l'equip de futbol femení blaugrana. L'endemà de proclamar-se campiones de la Copa de la Reina i posar fi a l'etapa de Xavi Llorens a la banqueta, el club blaugrana ha anunciat que Fran Sánchez serà el nou entrenador del Barça femení per a les dues pròximes temporades amb opció a una tercera.

Nascut a Barcelona el 27 d'octubre del 1977, Fran Sánchez va dirigir durant 15 temporades equips del futbol formatiu barcelonista entre el 1997 i el 2012. Posteriorment va ser director tècnic de la selecció de Bahrain durant dues temporades i també assistent del Maccabi de Tel Aviv.

Markel Zubizarreta, nou mànager esportiu

Vives també ha explicat que Markel Zubizarreta serà el nou mànager esportiu del futbol femení. A les dues darreres temporades, Zubizarreta havia exercit com a responsable de la gestió esportiva dels equips de futbol femenins.

Anar al contingut