Yerry Mina, en una imatge d'arxiu, amb la selecció colombiana (Reuters)
Barça

El Barça fa oficial el fitxatge de Yerry Mina, que serà presentat aquest dissabte al Camp Nou

El central colombià s'integrarà a la disciplina del Barça a canvi d'11,8 milions d'euros i tindrà una clàusula de 100 milions

Actualitzat

Es donava com a fet però faltava la confirmació oficial del Barça, que ha arribat finalment aquest dijous. Yerry Mina serà jugador blaugrana des d'aquest hivern i fins al juny del 2023. El defensa colombià, que tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros, està viatjant a Barcelona per ser presentat en una data encara per definir. El Palmeiras, propietari del jugador, rebrà 11,8 milions d'euros per part del club blaugrana.

Mina, de 23 anys, és un central corpulent, ràpid i amb bon joc aeri que s'ha anat consolidant com un dels jugadors amb més potencial en la seva demarcació. Internacional absolut amb Colòmbia, falta saber com s'adaptarà al futbol europeu i a un estil molt especial com és el del Barça.

El club blaugrana havia tancat la contractació de Mina a partir de l'estiu del 2018 per 9 milions d'euros. La precipitada marxa de Javier Mascherano al futbol xinès, que es farà oficial aviat, ha fet, però, que el Barça optés per avançar l'arribada del colombià.

👋 Aquest és el nou fitxatge del Barça
🔵🔴 #BeBarça pic.twitter.com/CFTURY9bZc

El Barça ha anunciat una agenda força atapeïda per a Yerri Mina per als propers dos dies i és que l'arribada d'un nou jugador a un club com el FC Barcelona genera una onada d'actes de presentació:

Divendres 12 de gener

13:00: Sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club

Dissabte 13 de gener

12.15: Signatura del contracte a l'Avantllotja Presidencial

12:45: Presentació oficial a l'Espai Roma.
13.15: Sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou, oberta al públic 
14.00: Roda de premsa a l'Auditori 1899.

ARXIVAT A:
Yerry Mina
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut