Barça

Clément Lenglet es fa la fotografia a la botiga del club com a nou jugador del Barça

El central francès jugarà amb el club blaugrana les pròximes cinc temporades i tindrà una clàusula de 300 milions d'euros

Actualitzat

Clément Lenglet ja és oficialment jugador del FC Barcelona. S'ha acabat el serial per a la desvinculació del central francès amb el Sevilla que aquest dimecres ja es va acomiadar dels seus companys.

El Barça ha pagat els 35,9 milions d'euros de la clàusula de rescissió. Lenglet vestirà la samarreta blaugrana les pròximes cinc temporades i tindrà una clàusula de 300 milions d'euros

Aquest dijous al vespre el jugador francès s'ha fet la tradicional sessió fotogràfica com a nou jugador blaugrana però no ha estat davant de l'escut del FC Barcelona que hi ha a l'accés de les oficines al Camp Nou, sinó que l'acte s'ha fet a la botiga oficial del club a l'estadi.

Divendres, Lenglet passarà les proves mèdiques, firmarà contracte i compareixerà davant dels mitjans de comunicació en un acte de presentació al Camp Nou que, com en el cas del seu nou company Arthur, serà sense públic per raons de seguretat per les obres que s'estan fent a l'estadi blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut