Barça

El Barça fa aquest matí el primer entrenament dels dos que estan previstos

El Barça fa aquest matí el primer entrenament dels dos que estan previstos. Tito Vilanova ha comptat amb els mateixos 21 jugadors que es van exercitar dilluns. Entre ells, David Villa i Andreu Fontàs, que tot i entrenar-se amb el grup encara no han rebut l'alta mèdica.

Actualitzat
El Barça continua amb la preparació de cara a la pròxima temporada, la Lliga comença d'aquí a poc més de 15 dies, el cap de setmana del 18 d'agost, i no hi ha temps a perdre. Poc a poc Tito Vilanova va recuperant efectius i aquest matí ha pogut dirigir el segon entrenament amb els internacionals que van guanyar l'Eurocopa. També està al cent per cent Carles Puyol, que ahir va rebre l'alta mèdica i està a disposició del tècnic per jugar dissabte al Parc dels Prínceps contra el París Saint Germain.

La sessió preparatòria d'avui ha comptat amb 19 jugadors del primer equip i dos jugadors del filial, Oier i Sergi Roberto. Entre ells, David Villa i Andreu Fontàs, que tot i entrenar-se amb el grup encara no han rebut l'alta mèdica.

L'equip farà a la tarda una segona sessió preparatòria, a les set a la Ciutat Esportiva i a porta tancada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut