Barça

Leo Messi: "Estic bé, he de baixar el ritme, però no és res preocupant"

Les proves que li han realitzat al davanter argentí han confirmat que les molèsties a l'adductor esquerre persisteixen i és dubte per al partit de dissabte contra l'Alabès

Actualitzat

Les proves que el FC Barcelona li ha realitzat al davanter argentí han confirmat que les molèsties a l'adductor esquerre persisteixen. El jugador per recuperar-se haurà de baixar la càrrega d'entrenaments durant els propers dies i, segons el club, l'evolució de les molèsties marcaran la seva disponibilitat per als propers partits. El més immediat, el Barça-Alabès d'aquest dissabte a les 20.30.

El crac argentí té molt inflamada i adolorida la zona del pubis i després d'una ecografia que deixa en dubte la presència de Messi el dissabte al Camp Nou. 

Això si, el '10' del Barça ha publicat a les xarxes socials una fotografia on se'l veu sotmetent-se als treballs de recuperació que ha fet avui i ha agraït tot el suport que ha rebut els darrers dies, "està tot bé, he de baixar el ritme i seguir recuperant-me amb fisioteràpia, però no és res preocupant".

Messi ha disputat fins ara tots els partits oficials del FC Barcelona d'aquest inici de temporada, començant per la Supercopa d'Espanya, així com els dos partits de Lliga contra el Betis i l'Athletic Club, amb molt bones sensacions.

Després del partit a San Mamés, el davanter del Barça va viatjar a l'Argentina, ja amb molèsties a l'adductor, per poder disputar el partit de la seva selecció contra l'Uruguai. Durant el partit el jugador va marcar un gol però es va ressentir de la lesió; Leo Messi va quedar descartat de la segona cita de la seva selecció, contra Veneçuela i va decidir viatjar abans del previst cap a Barcelona. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut