Barça

El Barça està molt a prop de tancar el fitxatge del turc Arda Turan

El jugador de l'Atlètic de Madrid, de 28 anys, és una petició expressa de Luis Enrique per reforçar el mig del camp i l'operació es podria tancar per uns 35 milions d'euros

Actualitzat

El FC Barcelona està molt a prop de tancar el segon fitxatge de cara a la temporada que ve. Es tracta d'Arda Turan, migcampista turc de l'Atlètic de Madrid. El jugador, de 28 anys, és una petició expressa de Luis Enrique per reforçar el mig del camp.

El club blaugrana no nega l'operació però assegura que encara no està tancada. Arda Turan té 41 milions d'euros de clàusula de rescissió, però el traspàs, que es podria fer oficial en els pròximes dies, estaria xifrat en uns 35 milions d'euros.

Aquesta mateixa setmana, l'internacional turc va penjar un missatge al seu compte de Twitter on assegurava que el seu representant estava negociant amb 3 o 4 equips europeus la seva sortida i que l'acord seria imminent. Tot i que no és oficial, sembla que finalment el Barça aconseguirà els seus serveis, malgrat l'interès del Chelsea.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut