Barça

El Barça es vol fer fort en el liderat a la Champions i a la Lliga en una mateixa setmana

Els blaugranes comencen la preparació d'una setmana exigent on juguen contra la Juventus, dimecres, a la Champions i contra el València, diumenge

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet una sessió d'entrenament intensa per preparar els complicats compromisos previstos per aquesta setmana: Dimecres, partit de Champions contra la Juventus, i diumenge, contra el València a la Lliga.

Ernesto Valverde ha fet exercitar els 18 jugadors disponibles del primer equip més els joves del filial: Ortolá, Cuenca, Fali, Vitinho, Moisés i Marc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en l'últim entrenament abans de marxar cap a Torí per enfrontar-se a la Vecchia Signora. El Barça, si guanyés davant els italians, es faria fort en el liderat del seu grup i certificaria la classificació per als vuitens de final de la màxima competició europea. Després de l'entrenament, el Barça ha anunciat la convocatòria en la que Valverde s'emporta a Torí els 18 disponibles més el porter del filial, Ortolá. Es queden a Barcelona els lesionats Dembélé, Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes i Mascherano. 

Els de Massimiliano Allegri veuen el partit contra els blaugranes com l'oportunitat per refer-se d'un novembre per oblidar, i és que a la Juve hi ha tres jugadors, Buffon, Barzagli i Chiellini, a qui els va tocar viure i ser, en bona part, responsables de la dramàtica eliminació d'Itàlia en l'última oportunitat per aconseguir classificar-se per al Mundial de Rússia 2018. A banda, aquest diumenge, la Juve ha vist com perdia la segona posició a la Lliga italiana després d'encaixar una dolorosa derrota contra la Sampdoria (3-2) que només va poder maquillar en el temps de descompte: Higuaín, de penal, al minut 91, i Dybala, al 94.

Diumenge, els blaugranes visiten Mestalla en un duel que enfrontarà el primer contra el segon de la Lliga. Els de Marcelino, com el Barça, encara no saben què és perdre i, a diferència de la temporada passada, s'han fet un lloc entre els aspirants a guanyar la màxima competició estatal. En el complicat enfrontament contra el València, el principal maldecap de Valverde és a la defensa, i és que Gerard Piqué va veure la cinquena groga al partit del Leganés de dissabte i, si no prospera el recurs que ha presentat el Barça, no podria jugar a Mestalla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut