Luis Suárez, un dels deu jugadors del primer equip que s'han entrenat aquest dilluns (Miguel Ruiz - FCB)
Barça

El Barça es torna a entrenar amb només 10 jugadors del primer equip a l'espera dels internacionals

Després de tres dies de festa, els blaugrana s'han tornat a exercitar per començar a preparar el pròxim partit de lliga, al camp del Celta

Actualitzat

El Barça jugarà diumenge que ve al camp del Celta i Luis Enrique ja ha començat a preparar aquest dilluns a la tarda el partit de Balaídos amb els només deu jugadors que tenia disponibles del primer equip.

Després de tres dies de festa, l'equip blaugrana ha tornat a la feina amb tots els efectius disponibles (Montoya, Xavi, Luis Suárez, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Masip i Vermaelen), però encara amb moltes absències, a l'espera que es reincorporin els internacionals que estan amb les seves respectives seleccions. De la sessió, cal destacar que el central belga ha tornat a fer una part del treball amb el grup i que el porter del juvenil A Guille Lara s'ha exercitat per primera vegada amb el primer equip.

Aquest dimarts, els blaugrana tornaran al camp d'entrenament en una sessió que començarà a les onze del matí. El dimecres, dia 1 d'abril, descansaran, i Luis Enrique espera comptar amb tota la plantilla a partir de dijous a les onze, a la Ciutat Esportiva.

Anar al contingut