Barça

El Barça es reuneix amb el representant d'Aleix Vidal per trobar una solució al seu futur

Segons ha avançat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, es va reunir ahir a Andorra amb el representant del jugador, Rodri, amb l'objectiu de trobar una solució, que passaria per una sortida del futbolista al mercat d'hivern

Actualitzat

El FC Barcelona ja tindria decidit què fer amb el futur d'Aleix Vidal. Segons ha avançat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, es va reunir ahir a Andorra amb el representant del jugador, Rodri, amb l'objectiu de trobar una solució, que passaria per una sortida del futbolista al mes de gener si no millora el seu rendiment esportiu en les pròximes setmanes.

El club blaugrana ja estaria treballant en una sortida d'Aleix Vidal, que, tot i la lesió de Sergi Roberto, no entra en els plans de Luis Enrique, i en l'arribada d'un substitut per al lateral dret. Les opcions més viables podrien ser mitjançant un traspàs si l'oferta és bona econòmicament per a les dues parts o una cessió fins a final de temporada.

El futbolista tarragoní va arribar al Barça, avalat pel mateix Luis Enrique, el 2015, procedent del Sevilla, per 18 milions d'euros. No va poder debutar fins al gener d'aquest any per la sanció que la FIFA havia imposat al club blaugrana. Aleix Vidal no ha complert les expectatives que s'havien dipositat en ell i el seu futur cada vegada sembla més lluny del Barça.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut