Una imatge del Camp Nou (Víctor Salgado - FCB)
Barça

El Barça es reuneix amb el Departament d'Interior per revisar els protocols de segurerat al Camp Nou

El F. C. Barcelona i el Departament d'Interior han mantingut aquest dimarts una reunió per revisar els protocols de seguretat dels partits del Camp Nou i dels desplaçaments del primer equip

Actualitzat

El F. C. Barcelona i el Departament d'Interior han mantingut aquest dimarts una reunió per revisar els protocols de seguretat dels partits del Camp Nou i dels desplaçaments del primer equip blaugrana. A una trobada marcada per la cordialitat hi han assistit el president blaugrana Josep Maria Bartomeu, el vicepresident de l'àrea social Jordi Cardoner i el directiu responsable de seguretat, Josep Ramon Vidal-Abarca.

Els tres representants del Barça han expressat al conseller de l'Interior Ramon Espadaler el seu malestar per unes declaracions del responsable dels Mossos d'Esquadra per coordinar la seguretat del F. C. Barcelona, Luis Miguel Venteno, on va assegurar que el club blaugrana no havia prestat tot el suport necessari als Mossos en matèria de seguretat.

En un comunicat, el Barça ha reiterat la seva tolerància zero amb qualsevol tipus de comportament violent i ha insistit que les famílies que van al Camp Nou no corren cap tipus de risc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut