Barça

El Barça es retroba amb la seva millor versió i descarrega una tempesta futbolística sobre el Celta de Vigo (5-0)

Els blaugranes han superat amb contundència els gallecs i han demostrat que la remuntada, dimecres, contra el PSG, és possible

Oriol LlachActualitzat

El Barça ha descarregat una tempesta fubolística a la gespa del Camp Nou i ha mostrat la seva versió més espectacular per imposar l'autoritat davant del Celta de Vigo, un dels equips en més bon estat de forma de la Lliga (5-0).

Ja en els primers minuts, els homes de Luis Enrique s'han llançat a l'atac sense donar cap concessió als gallecs. Després de diversos avisos, en una jugada al contracop, Luis Suárez, primer, i Messi, després, han protagonitzat dos pals consecutius quan el Camp Nou ja cantava el gol.

La resposta del Celta no s'ha fet esperar i, en una de les poques arribades a la porteria de Ter Stegen, Roncaglia ha aprofitat un mal refús d'Umtiti a dins de l'àrea i ha xutat molt ajustat al pal, però la pilota ha acabat sortint fora.

Poc després, l'àrbitre no ha xiulat penal en l'escombrada que ha fet Hugo Mallo sobre Neymar mentre l'afició blaugrana cridava reclamant la pena màxima.

I mentre encara ressonaven les protestes, Leo Messi ha obert el marcador amb un gol impressionant. L'argentí ha pescat una pilota gairebé al mig del camp i s'ha escapat a la carrera retallant dos marcadors i superant el porter del Celta amb una canonada imparable.

L'espectacle blaugrana ha continuat amb el segon gol. El 10 del Barça ha servit una magistral assistència a Neymar entre línies i el brasiler, que arribava a tota velocitat a l'àrea gallega, ha superat el porter Sergio amb una vaselina que ha fet posar drets els gairebé 80.000 aficionats que omplien el Camp Nou.

Només començar la segona part, Sergi Roberto s'ha escapat en solitari, en una gran jugada personal, però, en el moment d'encarar el porter, li ha sortit un xut massa centrat i Sergio ha pogut rebutjar sense dificultats.

Ivan Rakitic, en posició de fora de joc, ha transformat el tercer culminant una brillant jugada col·lectiva a dins de l'àrea del Celta entre Neymar, Messi i Rafinha.

I la festa ha continuat amb l'estrena de Samuel Umtiti com a golejador blaugrana rematant a boca de canó una assistència servida per Leo Messi.

Sense donar cap respir, el Barça ha continuat furgant en la ferida i Messi, tot sol, s'ha tornat a plantar a l'àrea gallega, ha retallat com ha volgut els seus marcadors i ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa firmant el cinquè gol blaugrana.

Qui no ha marcat, però ha brillat en l'organització de joc i ha estat determinant en la festa del Barça és Sergio Busquets i és que el de Badia del Vallès ha estat a tot arreu, ha recuperat pilotes, ha tallat contracops i ha fet un treball de base menys lluït, però del tot necessari per certificar un triomf d'aquesta magnitud.

El Celta amb prou feines ha arribat a veure la porteria de Ter Stegen, però ni Iago Aspas, ni Daniel Wass, ni Pione Sisto han aconseguit fer un xut mínimament perillós en les respectives ocasions que han tingut.

Amb aquesta exhibició, el FC Barcelona ha demostrat amb arguments de pes que la remuntada dimecres al Camp Nou davant del París Saint-Germain és possible. De fet, els càntics que més han sonat en el Camp Nou en els últims minuts han estat: "Sí que es pot, sí que es pot".

 

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut