El Barça ha fet un entrenament sota mínims amb motiu de l'èxode de jugadors pels compromisos internacionals (@fcbarcelona_cat)
Barça

El Barça es reforça amb cinc jugadors del filial per completar un entrenament sota mínims

Després d'un dia de festa, els jugadors que s'han quedat a Barcelona han tornat als entrenaments. Un total de 15 jugadors ja estan concentrats amb les respectives seleccions internacionals

Actualitzat

L'èxode dels internacionals ha deixat el vestidor del FC Barcelona gairebé buit, tot i així, l'activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper no s'atura i aquest dimarts el matí Luis Enrique ha dirigit un entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip: Sergi Roberto, Rafinha, Jeremy Mathieu, Lucas Digne, Paco Alcácer i Jordi Masip, més els del filial: José Suárez, Marlon Santos, Wilfrid Kaptoum, Àlex Carbonell i Marc Cardona.

Dimecres i dijous els jugadors del Barça també s'entrenaran sota mínims i després tindran uns dies de descans aprofitant l'aturada de la Lliga amb motiu de la jornada de seleccions. El dilluns de la setmana vinent tornaran a l'activitat per preparar el partit contra el Granada (diumenge 2 d'abril a les 20.45).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut