Futbol Sala

El Barça es queda fora de la final de la Copa Intercontinental en una agònica derrota als penals davant del Magnus Futsal (4-6)

Els homes de Marc Carmona han tingut la victòria a tocar, però el partit s'ha acabat resolent a la tanda de penals a favor dels brasilers

Oriol LlachActualitzat

En una pista de Qatar gairebé buida, el FC Barcelona Lassa s'ha enfrontat amb el Magnus Futsal brasiler en la semifinal de la Copa Intercontinental, una oportunitat per jugar contra Falcao, una llegenda que forma part de la història del Futbol Sala i que als seus 39 anys encara està en actiu.

Els brasilers han sortit força endollats, exhibint un joc molt ràpid que, sumat a uns primers minuts molt espessos del Barça Lassa, ha donat força problemes als blaugranes en defensa. Les aturades de Paco Sedano han estat decisives, mentre que, en atac, la porteria de Tiago quedava massa lluny.

Marc Carmona ha començat a fer rotacions per fer reaccionar els seus homes i ho ha aconseguit: el Barça ha tingut les seves primeres oportunitats de gol, però, just quan començaven a sentir-se còmodes, Falcao ha obert el marcador amb un xut des de fora de l'àrea que Dyego ha desviat intentant refusar i Paco Sedano no ha pogut aturar.

Just abans del descans, el Magnus Futsal s'ha carregat amb cinc faltes, l'amenaça del doble penal ha donat aire als blaugranes que han pujat la intensitat del seu joc. Ferrao ha tingut l'empat a les seves botes en una doble ocasió, però el porter brasiler ha refusat amb solvència.

A un minut del descans han arribat dos dobles penals a favor del Barça, Sergio Lozano ha fallat el primer enviant la pilota per sobre del travesser, però no ha desaprofitat la segona oportunitat i ha fet el gol de l'empat amb un xut molt ben col·locat que ha enganyat el porter brasiler.

A la represa, no havia callat encara el xiulet inicial que Ferrao ja ha enviat el primer avís als brasilers, però, en la primera arribada del Magnus Futsal a la porteria Paco Sedano, Simi ha aprofitat un embolic defensiu per posar l'equip de Falcao de nou al davant al marcador, 1-2.

Durant els següents minuts el partit s'ha adormit al mig del camp, poques ocasions i pilotes molt lentes, fins que Marc Tolrà ha despertat a tothom aprofitant un refús del porter brasiler per rematar a boca de canó una pilota que ha representat l'empat dels blaugranes, 2-2.

A les acaballes del partit, Sergio Lozano ha fet el tercer gol culminant una brillant triangulació al primer toc amb Linn i Marc Tolrà, 3-2. El Barça acariciava la victòria quan, a sis segons del final, Simi ha aconseguit l'empat a 3 amb un xut imparable carregat de ràbia i amb l'èpica de forçar la pròrroga, un temps suplementari que ha servit de ben poc perquè el marcador s'ha mantingut intacte. Tanda de penals, tot per decidir des dels sis metres. Ferrao ha fallat el seu llançament i ha condemnat el Barça, ja que els brasilers no han errat.

Amb aquesta derrota, Marc Carmona deixarà el FC Barcelona Lassa amb l'amarg regust de perdre als penals a les portes de la final de la Copa Intercontinental, una assignatura pendent en la història de la secció. Sense temps per descansar, el Barça Lassa s'enfrontarà a l'Al-Rayyan qatarià per lluitar pel tercer lloc, en directe per Esport3 a les 20:00. La final serà un duel entre equips brasilers, el Magnus Futsal contra el Carlos Barbosa.