Barça

El Barça es queda amb només 15 jugadors del primer equip després de les lesions de Fontàs i Pedro

Després de superar el tràmit de Copa al Reyno de Navarra, el Barça ha tornat cap a casa. Tan bon punt ha aterrat a l'aeroport del Prat, l'expedició blaugrana s'ha traslladat cap a la Ciutat Esportiva per entrenar-se. El conjunt de Pep Guardiola haurà d'afrontar el pròxim partit de Lliga contra el Betis i l'eliminatòria de quarts de final contra el Reial Madrid en quadre. Després de les lesions d'Andreu Fontàs i Pedro, que estarà uns 10 dies de baixa per una petita elongació al bíceps femoral, el traspàs de Maxwell al PSG i la marxa de Keita a la Copa d'Àfrica, el primer equip només s'ha quedat amb 15 jugadors disponibles.

Actualitzat
Després que el Barça va fer bons els pronòstics i va superar l'eliminatòria contra l'Osasuna, s'enfrontarà als quarts de final contra el Reial Madrid, una eliminatòria que es començarà a jugar al Bernabéu, i la tornada, al Camp Nou. Amb aquests dos partits de Copa, Barça i Madrid s'acabaran enfrontant 10 vegades un any i sis dies. I això sense comptar que els dos clubs puguin trobar-se a la Lliga de Campions. Aquesta allau de clàssics, els blaugranes l'hauran d'afrontar en quadre. Després de les lesions d'Andreu Fontàs i Pedro al Reyno de Navarra, Guardiola s'ha quedat amb només 15 jugadors disponibles amb fitxa del primer equip. Aquestes dues baixes s'uneixen a les ja conegudes de Villa i Afellay, que continuen amb els seus respectius processos de recuperació, a més de Keita, que es troba concentrat amb la selecció de Mali per disputar la Copa Àfrica, i Maxwell, traspassat al PSG per quatre milions d'euros. 

L'extrem canari pateix una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra i serà baixa uns 10 dies. El davanter va notar molèsties a la segona part del partit i posteriorment va ser substituït. Aquest divendres se li han fet més proves i aquestes han determinat que es perdrà el partit contra el Betis d'aquest diumenge a la Lliga i l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Guardiola: "No fitxarem en el mercat d'hivern"

A sala de premsa del Reyno de Navarra, el tècnic Pep Guardiola ha assegurat que no fitxaran cap reforç en el mercat d'hivern tot i les nombroses baixes de llarga durada per lesió. "A causa de la malastrugança que hem tingut aquest any amb les lesions, necessitarem molt la gent del filial. Que els del filial es vagin preparant i guanyant-se el lloc, perquè segurament els haurem de cridar. No m'agrada fitxar ningú al mercat d'hivern i la cosa no està per fer despeses. Potser som agosarats, però confiem en la gent del filial."

Guardiola també ha analitzat els dos duels de quarts contra el Reial Madrid. "Serà una eliminatòria apassionant i bonica per a l'espectador. Si anéssim cinc punts per sobre a la Lliga aniríem a guanyar l'eliminatòria i si estem cinc punts per sota, també anirem a guanyar l'eliminatòria. Som dues institucions que sempre que juguem una competició la volem guanyar. A veure com arribem, les possibilitats de guanyar hi són, i les de perdre també, però ara hem de preparar-nos per al partit contra el Betis", ha dit el tècnic, que ha assegurat que no està cansat de tants clàssics. "És el que hi ha", ha apuntat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut