Barça

El Barça es proclama campió de Lliga amb un gol de Messi al Calderón (0-1)

Els blaugranes es proclamen campions de Lliga amb un gol de l'argentí davant de l'Atlètic a la segona part. Amb quatre punts més que el Madrid i quan falta una jornada, els de Luis Enrique ja tenen la Lliga al sac.

Actualitzat

Amb Suárez a la graderia, el Barça ha sortit al Calderón amb l'ànim de cruspir-se el partit per proclamar-se campió de la Lliga. L'Atlètic, a l'expectativa, ho ha provat des d'allà on li agrada, a pilota parada. En el pla, però, no apareixia un providencial Bravo. El porter blaugrana ha tret una mà salvadora en la rematada de Giménez a la sortida d'un córner. En la jugada següent, des del mateix punt de l'altra banda, Bravo ha tornat a ser decisiu, tot i que abans, l'àrbitre ja havia invalidat la jugada per fora de joc. Messi, actiu des del centre, ha fet als onze minuts el primer xut dirigit entre els tres pals. Oblak l'ha interceptat com també la posterior ocasió de l'argentí. Al 19, una rematada de Messi ha acabat refusada per les mans de Juanfran i els blaugranes han reclamat un penal que l'àrbitre no ha assenyalat. I també l'ha reclamat posteriorment Alves per una agafada a la samarreta de Godín. L'àrbitre ha dictaminat falta lateral i Messi l'ha transformada amb una pilota que ha refusat el travesser. Abans del descans, Alves, amb un xut potent des de fora de l'àrea, ha obligat Oblak a estirar-se per evitar el gol.

Sense canvis a la represa, Torres ha protagonitzat la primera arribada amb perill dels matalassers. El xut creuat del "Niño" ha acabat blocat per Bravo. Els blaugranes, però, no trobaven el camí per desfer l'entramat de l'Atlètic fins que ha aparegut Messi per solucionar-ho. Era el minut 65 quan l'argentí primer ha combinat amb una paret amb Pedro, i després ha finalitzat sol col·locant-la al fons de la xarxa. Seguidament, Neymar amb l'exterior ha buscat el segon. Després l'ha enviat als núvols en una jugada combinada pel triplet ofensiu. Pedro, avui substituint Suárez, ha pogut sentenciar el partit. Després de sobrepassar Gabi ha dirigit un xut que ha sortit fora per poc. I sense poder lligar la victòria, Siqueira ha donat un ensurt amb un míssil que ha sortit fora de la porteria de Bravo per sobre del travesser.

Oblak ha tornat a treure una mà salvadora en un llançament de falta que ha executat Messi a tres minuts per al final. La tensió del partit s'ha vist traduïda amb una picabaralla entre Neymar i Godín, Messi s'ha encarat a Siqueira i ha acabat amb tots els jugadors intervenint-hi.

Els blaugranes, amb quatre punts més que el Madrid i a falta d'una jornada, s'han proclamat campions de Lliga. La 23a de la història del conjunt blaugrana, la primera de Luis Enrique al capdavant de l'equip. I ho han fet al Calderón davant de l'equip que l'any passat va guanyar el mateix títol però al Camp Nou.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut