Barça

El Barça es posa en marxa per al nou curs amb Luis Enrique al capdavant

El Barça de la temporada 2016-2017 s'ha posat en marxa aquest matí, amb les proves mèdiques que certifiquen l'estat de forma dels jugadors després de les vacances. Entre ells Luis Suárez, el primer membre del trident a incoporar-se. A més l'úruguaià també hi havia Denis Suárez, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Mathieu, Masip i Munir i Samper

Actualitzat

El FC Barcelona ha arrencat aquest dimarts la pretemporada amb només 9 jugadors del primer equip. Luis Suárez, Munir, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Mathieu, Masip, Denis Suárez i Samper són els futbolistes que han passat les corresponents revisions mèdiques.

Destaca l'absència de Halilovic, que amb permís del club, està negociant el seu fitxatge per un club de la Bundesliga.

Per a molts jugadors, ja s'han acabat les vacances. Ha arrencat la pretemporada del Barça, a la Ciutat Esportiva i amb poques cares noves.
De fet, dels fitxatges, només hi havia Denis Suárez. Umtiti i Digne no arribaran fins al 8 d'agost.

No serà fins dimecres quan començaran els entrenaments en doble sessió a les ordres de Luis Enrique a la Ciutat Esportiva. Això sí, amb moltes absències, per exemple, la de Leo Messi i els protagonistes de la Copa Amèrica i l'Eurocopa, que s'hi aniran incorporant a partir del dia 1 d'agost.

El 8 d'agost estan citats Ter Stegen, Umtiti, Digne, Tello, Douglas i Montoya, tot i que els tres últims no entren en els plans de Luis Enrique per a la temporada que ve, mentre que els últims a incorporar-se seran els brasilers Neymar i Rafinha, convocats per disputar els Jocs Olímpics de Rio amb la selecció del seu país.

El Barça, vigent campió de Lliga i Copa del Rei, iniciarà la pretemporada amb tres fitxatges tancats (Denis Suárez, Samuel Umtiti i Lucas Digne) i a l'espera de tancar la incorporació d'un quart davanter. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut