Paulinho i Denis Suárez van firmar la victòria del Barça a Getafe
Barça

El Barça és l'únic equip d'Europa que suma set victòries consecutives entre Lliga i Champions

El conjunt d'Ernesto Valverde ha fet un inici de temporada immillorable amb set de set en les dues competicions més importants i amb un balanç de 23 gols marcats i només dos encaixats

Xavi LemusActualitzat

Ernesto Valverde i Gerard Piqué no podien amagar la decepció després de perdre la Supercopa d'Espanya al Bernabéu. Això era fa 6 setmanes; ara, la imatge que presideix els partits dels blaugranes és la dels jugadors celebrant gols i victòries consecutives, una darrere l'altra: 6 partits guanyats a la Lliga i 1 a la Champions. Set de set a les dues competicions més importants.

A nivell ofensiu, l'equip té en Leo Messi el seu gran líder: dels 23 gols sumats a la Lliga i a Europa, 11 són obra del millor jugador del planeta. És a dir, que gairebé la meitat de les dianes porten el seu segell.

Si l'atac és important, també ho és la defensa. Ter Stegen torna a oferir la seva millor versió. En el campionat espanyol és el porter menys golejat, només ha encaixat dos gols. I, a la Champions, contra la Juve, va mantenir la porteria a zero. En aquesta feina de contenció també és molt important la pressió: l'equip manté les línies juntes, i la recuperació de la pilota la fan amb certa facilitat. Imatge de conjunt sòlid, l'únic equip a Europa que ha guanyat tots els partits de Lliga i de Champions.

Anar al contingut