Handbol

El Barça es jugarà el pas a la final de la Final Four amb el Kielce polonès

Barça-Kielce i Veszprem-Kiel són les dues semifinals de la Final Four que es jugarà a Colònia el 30 i el 31 de maig, i on qualsevol equip té prou arguments per guanyar

Xavi VegasActualitzat

El Barça ja sap qui serà el seu rival a les semifinals de la Lliga de Campions d'handbol: el Kielce, entrenat per un vell conegut, Talant Duixebàiev.

Els polonesos s'han guanyat una plaça en aquesta Final Four, encara que "a priori" siguin l'equip menys fort dels quatre. Un equip molt lluitador, l'esperit del seu entrenador i jugadors com l'exblaugrana Julen Aguinagalde o Bielecki, fan d'aquest equip un os dur de rosegar. Estan disputant una gran Champions, molt regular, i han superat amb un bon handbol el Vardar d'Alex Duixebàiev i Arpad Sterbik a quarts de final (20-22 i 31-33). El Veszprém de Laszlo Nagy i Cristian Ugalde s'enfrontarà al Kiel de Joan Cañellas en l'altre partit de l'eliminatòria.

En declaracions a la televisió de l'EHF, Xavi O'Callaghan, responsable de la secció d'handbol del Barça, es mostrava optimista amb el sorteig, però també comentava que qualsevol equip que arriba a la Final Four no és per casualitat. "Intentarem donar-ho tot i jugar el nostre millor joc. No serà un partit fàcil", deia O'Callaghan després del sorteig.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut