Handbol

El Barça es juga una plaça a la final del Mundial de clubs d'handbol contra l'El Jaish de Qatar

El Barça d'handbol es juga (19 h) aquest dijous a la tarda una plaça a la final del Mundial de Clubs de Doha contra l'El Jaish de Qatar, una de les revelacions del torneig. L'equip de Xavi Pascual és el gran favorit del torneig després de classificar-se com la primera plaça del grup B i golejar en tots els partits. D'altra banda, l'equip qatarià ha arribat a les semifinals de manera inesperada, tot i ser un dels clubs més potents del seu país, gràcies a l'empat contra el poderós Hamburg.

Imatge de Cedric Sorhaindo durant un partit de la fase de grups. (Foto:FCB.cat)

El Barça d'handbol es juga (19 h) aquest dijous una plaça a la final del Mundial de Clubs de Doha contra l'El Jaish de Qatar, una de les revelacions del torneig. L'equip de Xavi Pascual és el gran favorit del torneig després de classificar-se com la primera plaça del grup B i golejar en tots els partits. D'altra banda, l'equip qatarià ha arribat a les semifinals de manera inesperada, tot i ser un dels clubs més potents del seu país, gràcies a l'empat contra el poderós Hamburg.

Els blaugranes han fet una gran fase de grups amb una mitjana de 34,7gols per partit i amb un gran rendiment de Victor Tomás i Lazarov, màxims golejadors de l'equip amb 14 gols, i també dels nous fitxatges Nikola Karavatic i Joan Saubich. Xavi Pascual ha donat minuts a tots els jugadors i les condicions en què arriba la plantilla són òptimes.

El seu rival, l'El Jaish ha aconseguit sumar dos empats i una victòria per golejada a la primera fase, contra l'Hamburg, l'Al Sadd de l'espanyol José Javier Hombrados i l'equip de la Universitat de Sydney respectivament. Tot i això, la barreja entre jugadors qatarians i internacionals fa que sigui un equip molt dur i la millor defensa del campionat.

NOTÍCIES RELACIONADES