Futbol femení

El Barça es juga aquest dimecres el pas a quarts de la Champions femenina al camp del Twente

L'equip blaugrana arriba a Holanda amb avantatge després de l'1-0 aconseguit a Barcelona amb un gran gol de Jennifer Hermoso

Ramon AngladaActualitzat

El Barça és a un pas dels quarts de final de la Champions femenina. L'equip de Xavi Llorens es juga la classificació contra el Twente aquest dimecres (19.00) a Holanda. La setmana passada, les blaugranes van agafar avantatge en l'anada de l'eliminatòria al Miniestadi. Tot i la superioritat individual i col·lectiva de les jugadores blaugranes, el partit va acabar amb un ajustat 1-0. El Barça va crear moltes ocasions de gol, però el partit va acabar amb l'única diana anotada magníficament per Jennifer Hermoso.

Les blaugranes viatgen a Holanda desconfiant de les jugadores holandeses, que, amb el suport i la pressió de l'afició del FC Twente Stadion, els complicaran les coses. L'any passat ja es va repetir la mateixa eliminatòria a vuitens de final i, en el partit en terres holandeses, 15.000 persones van omplir les graderies del Twente. En aquest sentit, Llorens ha afirmat que "el Twente pujarà la intensitat i es multiplicarà per deu".

En aquest últim precedent, l'equip de Xavi Llorens es va endur la victòria per 0-1. Les noies del Barça saben molt bé l'ambient que els espera i el nivell de joc del Twente, per això mateix afronten aquest partit amb total concentració. El FC Barcelona femení viatja a Holanda amb el paper de favorit a la maleta per la qualitat individual, amb jugadores brillants com Hermoso, Alexia o Bárbara Latorre, i per la del joc col·lectiu. Tot i això l'entrenador ha detallat que "aquesta superioritat s'ha de demostrar al camp" i és que no poden baixar la guàrdia davant d'unes rivals amb talents com Jill Roord o Lineth Beerensteyn.

El Barça, igual que en el partit d'anada, no podrà comptar amb les lesionades Ane Bergara i Leire Landa. Mentre que Aitana Bonmatí, Patri Guijarro i Mariona Caldentey tampoc podran jugar perquè es troben concentrades amb la selecció espanyola sub-20. En el capítol de baixes, Vicky Losada, fitxatge estrella, tampoc estarà disponible perquè encara no està inscrita.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut