Barça

La presidenta del València afirma que "Paco Alcácer no es ven. És un llegat del València"

La presidenta del València, Layhoon Chan, s'ha dirigit a les penyes d'una manera molt taxativa sobre el fet de traspassar Alcácer al Barça:"Paco Alcàcer no es ven, és un llegat del València." El jove davanter és ara mateix el candidat número 1 per convertir-se en el quart davanter blaugrana

Actualitzat

El davanter del València Paco Alcácer és ara mateix el candidat número 1 per convertir-se en el quart davanter del Barça. Les negociacions estaven molt avançades però la presidenta del club valencianista, Layhoon Chan, ha assegurat aquest dissabte en una trobada amb penyes del club que "Paco Alcácer no es ven, és un llegat del València".

Paco Alcácer encadena tres temporades sent el màxim golejador del València. Sense anar més lluny, la campanya passada va acabar amb uns registres de 15 gols i 8 assistències en 46 partits, entre totes les competicions. En les altres dues, va sumar 14 dianes cadascuna. Xifres que no han passat desapercebudes.  

Alcácer té una clàusula de 80 milions, però l'operació rondaria els 35-40 milions més variables. Seria similar al fitxatge d'André Gomes, amb qui va compartir vestidor al club xe. El València no compleix el "fair play" financer i encara necessita vendre dos futbolistes més, després de la marxa d'André Gomes.

Per a l'afició de Mestalla, l'adéu de Paco Alcácer significaria acomiadar-se del seu ídol. En l'operació amb el Barça podria entrar-hi una cessió de Munir. Les bones relacions entre els dos clubs passen per l'amistat entre el secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, i el director esportiu del València, García Pitarch.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut