El Barça ha aconseguit la victòria en una pista complicada. (Foto: fcbarcelona.cat)
Futbol sala

El Barça és el primer que guanyar a la pista del Montesinos Jumilla (1-5)

El F. C. Barcelona, amb les baixes de Lozano, Cristian i Aicardo, ha acabat amb la imbatibilitat del C. F. S. Montesinos Jumilla a la seva pista (fins ara sumava tres victòries i dos empats) gràcies al seu triomf per 1 a 5

El F. C. Barcelona, amb les baixes de Lozano, Cristian i Aicardo, ha acabat amb la imbatibilitat del C. F. S. Montesinos Jumilla a la seva pista (fins ara sumava tres victòries i dos empats) gràcies al seu triomf per 1 a 5. Wilde ha obert el marcador per l'equip que entrena Marc Carmona en el minut 12. Al descans s'ha arribat 0 a 2 després del gol d'Igor en el minut 17.

Els locals han retallat diferències per mitjà de Josiko en el minut 28. Només un minut després, els blaugranes tornaven a establir el seu marge de seguretat amb un gol de Gabriel Dias. Lin ha anotat el quart dels visitants en el minut 32 culminant una jugada col·lectiva, i en el 33 Saad ha tancat el marcador amb l'última diana de la nit. El Montesinos Jumilla, que ha pujat aquesta temporada a la LNFS, només havia encaixat nou gols en els cinc partits anteriors com a local.